Carlunas, empresa espanyola especialitzada en la reparació i sustitució de llunes d’automòbils, anuncia la seva col·laboració amb “Edición Recuerda”, una campanya impulsada per la Fundación Reina Sofía amb l’objectiu de sensibilitzar a la societat espanyola amb l’Alzheimer. Es tracta d’un nou projecte de la Fundación Reina Sofía per donar suport a la recerca d’aquesta.

llegir més →
camaras-carretera_cataluña

Catalunya sancionarà de forma automàtica als vehicles sense ITV El Servei Català de Trànsit s’aprofitarà de la xarxa de càmeres de les carreteres per detectar els cotxes que no tinguin la ITV al dia i els multarà automàticament. Joan Josep Isern, director del Servei Català de Trànsit (SCT) va comparèixer ahir en roda de.

llegir més →

Franquícia Carlunas d’unitat mòbil L’empresa especialitzada en reparació i substitució de llunes d’automòbils Carlunas ha ideat una nova línia de negoci consistent en la unitat mòbil per a la prestació dels seus serveis, va informar la companyia en un comunicat. Es tracta d’un format de franquícia dissenyat com a valor afegit per als tallers.

llegir més →
Tallers d vidrie  Barcelona Premia de mar

Especialistes en llunes per a tot tipus de vehicles Tallers de canvi de llunes a Premià de mar, reparació i substitució de vidres per a cotxes, tint de llunes, renovació de fars, gravació de matrícules antirobatori. Serveis gratuïts 1r Rentat exterior i interior del cotxe. 2n Vehicle de cortesia 3r Tramitació amb la companyia.

llegir més →
CARTEL_CARLUNAS_ALIMENTOS_OK

Campaña solidaria Carlunas “Juntos sumamos” Carlunas llega a un acuerdo con Bancos de Alimentos para ayudar a los mas necesitados con el eslogan “Juntos sumamos”. Carlunas destinará a los más necesitados por medio de esta organización 1 kilo de ayuda por cada vehículo que realice algún servicio en sus instaciones o fuera de ellas..

llegir més →