L’Associació Espanyola de Fabricants d’Automòbils i Camions (ANFAC) ha publicat la Memòria del 2013, on diu que la facturació d’Espanya en el sector de l’automòvil va ser de 40.250 milions d’euros. Suposa un 11% més interanual i un creixement d’un 1% de la recaudació fiscal fixada en 25.000 milions d’euros. D’una altra banda, des.

llegir més →

Es tracta del vehicle e-NV200, en el qual Nissan ha destinat 100 milions d’euros per a la seva fabricació. La planta de producció de Barcelona, no sols serà l’única on es fabriqui aquest nou vehicle; també s’introduiran taxis d’aquest model, que l’hi suposarà a Barcelona seguir sent una ciutat moderna i puntera, posicionant-se com.

llegir més →

Reparació de vidres El parabrisa és un element important en la seguretat del vehicle. El vidre davantera aporta el 30% de la resistència i impedeix juntament amb la resta de pilars que el sostre s’enfonsi quan el vehicle bolca. Un petit desperfecte al parabrisa provocat per un impacte de pedra o una xinesa redueix.

llegir més →

Taller de vidres de cotxes a Pineda de Mar Taller de Reparació i substitució de llunes a Pineda de Mar per a tot tipus de cotxes ja siguin tot terrenys, esportius, furgonetes, camions, autobusos. A més del canvi de vidres també el taller és especialitzat en tint de llunes, renovació de fars i gravació de matrícules antirobatori..

llegir més →

CARLUNAS obre un segon centre a Barcelona a la població de Premià de Mar que és la segona ciutat més poblada del Maresme després Mataró. 932 933 208  Des del nou centre situat al passeig Sant Joan Baptista De La Salle, 7 es ve a donar servei a aquesta població costanera que no tenien.

llegir més →